Törzsvásárlói pontrendszer

Törzsvásárlói pontrendszer - nálunk minden vásárlásánál jól jár!

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a törzsvásárlói rendszer átalakul oldalunkon. Olvasson tovább a részletekért! Nem kell aggódnia, természetesen korrábban összegyűjtött pontjait 2023.12.31-ig még bármikor, bármelyik rendeléséhez felhasználhatja. 
Törzsvásárlói pontokat minden esetben jóváírtunk törzsvásárlói fiókjában, amennyiben a vásárláskor be volt jelentkezve regisztrált törzsvásárlói fiókjába. A bejelentkezést az oldal tetjén jobb oldalon teheti meg, vagy új regisztráció estén a termékek kosárba helyezését követően a vásárlás regisztráció szakaszában. 

A pontok beváltása önkéntes, minden rendelésnél eldöntheti, hogy fel szeretné-e használni azokat. Ezt az opciót a rendelés leadásnál az adatok megadása után, a szállítás és fizetés lapfülön tudja beállítani. 


Gyakran ismételt kérdések


Mennyi pontot kaptam eddig a törzsvásárlói fiókomba?

Minden bejelentkezett vásárlóként történő megrendelésekor a megrendelt termékek árának mértékében 100 Forintonként 1 pontot írtunk jóvá törzsvásárlói fiókjában. 
Tehát 100 Ft = 1 törzsvásárlói pont = 1 Ft. Az így összegyűlt pontokat még 2023.12.31-ig bármikor, bármelyik rendeléséhez felhasználhatja. 
Meddig érvényesek a pontjaim?

Az összegyűjtött pontmennyiség 2023.12.31-ig bármikor levásárolható.

Hol tudom megtekinteni az aktuális pontegyenlegemet?

Belépést követően az oldal jobb tetején felül a kis emberke ikonra kattintva, a megrendelések menüpont alatt megjelenő profil/kedvezmények lapfülön jelenik meg az Ön aktuális pontegyenlege.


Mire és hogyan válthatom be az összegyűjtött pontjaimat?

A szállítási díj és az utánvét összegének kifizetésén kívül bármely termék vagy termékek megvásárlására felhasználhatóak a pontok a cikkek összegének maximum 100%-áig. Tehát a termékek vételárának teljes összegét is fedezheti akár belőle. 

A pontszámítás szabályai hogyan alakulnak a beváltásnál? 

A Törzsvásárlói pontbeváltásban való részvétel nem jár hátránnyal. A részvétel önkéntes, a vásárlások alkalmával minden esetben eldöntheted, hogy fel szeretnél-e használni az összegyűjtött pontmennyiségből. 
A beváltás során minden Törzsvásárlói pont értéke 1 Ft-nak felel meg. A szállítási díj kifizetésén kívül bármely termék vagy termékek megvásárlására felhasználhatóak a pontok a cikkek összegének maximum 100%-áig.

Tehát mi változott?

Jelenlegi törzsvásárlói pontrendszerünk átalakítása során a rendelkezésre álló pontjait csak 2023.12.31-ig tudja felhasználni, ezt követően kikerülnek törzsvásárlói fiókjából.

Meddig tudom felhasználni a korábban gyűjtött pontjaimat?

A jelenleg rendelkezésedre álló pontokat 2023.12.31-ig használhatja fel kedvezményekre.

Hogy mit jelent ez pontosan? 

Azt, hogy amennyi pontot lát törzsvásárlói fiókjába való bejelentkezést követően, annyi forint kedvezményt vehet igénybe következő rendelésénél.

És ezután? 

A következő vásárlása értékéből már nem írunk jóvá pontokat, azonban nem kell aggódnia, a jövőben sem hagyjuk majd kedvezmények és ajánlatok nélkül. Hamarosan jövünk is a részletekkel!