Törzsvásárlói rendszer

Törzsvásárlói rendszer - nálunk minden vásárlásánál jól jár!

Csatlakozzon a VasMűszakiBolt.hu közösségéhez és élvezze a lehetőségeket! 

Az Ön szenvedélye a barkácsolás, a fúrás-faragás, javítás. Ismerősét, barátját, családtagjait szeretné meglepni valamilyen szereléshez szükséges kiegészítővel? Akkor kérjük, hogy csatlakozzon közösségünkhöz, amiben segítségére igyekszünk lenne minden munkafolyamat során. Amikor regisztrál oldalunkra, nem csak egy egyszerű vásárlóvá válik, hanem részese lesz egy olyan közösségnek, ahol együtt gondolkodhatunk, megismerhetjük a véleményét és segíthetjük munkáját. 

 

Miért érdemes regisztrálnia? 

Kiemelt információk: Regisztrált tagjainknak hamarabb jutnak el az újdonságok és akciók hírei. 

Kíváncsiak vagyunk véleményére: Szeretnénk hallani, hogy mit gondol, visszajelzései alapján pedig kiterjeszteni termékeink körét és fejleszteni szolgáltatásainkat. 

Állandó kedvezmény: Regisztrációja után, bejelentkezett vásárlóként azonnal kedvezményesen vásárolhat, és a későbbiekben további kedvezményekre is jogosulttá válik. 

Kiemelt ügyfélkezelés: Számunkra Ön a legfontosabb! Éppen ezért igyekszünk megrendelései, kérdései kapcsán a lehető legtöbb segítséget megadni Önnek, hogy elégedetten távozhasson virtuális kasszánktól. 

 
Regisztrált vásárlóként ráadásul figyelemmel követheti korábbi megrendeléseit, összegyűjtheti kedvenc termékeit és újra is rendelheti korábbi csomagjait, csupán néhány kattintással. 
 

Mit kell ahhoz tennie, hogy már egyből 4% kedvezménnyel vásárolhasson? 
Elegendő, ha csupán regisztrál oldalunkra egy törzsvásárlói fiókot. Bizony! Egy regisztráció és azonnal törzsvásárlói csapatunk részévé válik, azaz állandó 4% kedvezményt érvényesíthet, amennyiben bejelentkezett felhasználóként adja le megrendelését oldalunkon.
Amennyiben már regisztrált, úgy az oldal tetején a belépés gombra kattintva és törzsvásárlói fiókjába bejelentkezve már élvezheti is a kedvezményeket.
Amennyiben még nem regisztrált, úgy a regisztrációt megteheti Facebook fiókjával, Google fiókjával, vagy az alábbi linken is elérhető regisztrációs felületen.
Ezt követően már élvezheti is az állandó kedvezményeket. De hogy mitől állandó a kedvezmény? Attól, hogy ezeket a kedvezményeket folyamatosan, az év minden napján, bármilyen összegű vásárlásra felhasználhatja, csupán be kell jelentkeznie hozzá törzsvásárlói fiókjába.
Amint regisztrált és belépett jogosulttá válik 4% állandó kedvezményre, amelyet minden termékre igénybe vehet az év minden napján. A jövőben további vásárlásai után pedig további kedvezményes ajánlatokra válhat majd jogosulttá. 

Gyakran ismételt kérdések


Mikor használhatom a fent feltüntetett kedvezményeket?

A 4% állandó kedvezményt már egyből, regisztrációját követően élvezheti minden leadott megrendelését követően. A további, magasabb szintekbe sorolásról minden esetben e-mailt küldünk megadott e-mail címére. Éppen ezért mindig tudni fogja, hogy mikortól jogosult magasabb kedvezményre minden vásárlásánál. 
Mennyi idő alatt kell meglennie a fentebb említett összegkereteknek?

Nincs időkorláthoz kötve a rendelések összege, amelyek alapján a kedvezményeket igénybe veheti. Lehetséges, hogy már első megrendelése is olyan összegű, hogy második megrendelését már magasabb kedvezménnyel adhatja le, de amennyiben több év alatt gyűlik össze az összeg, az sem probléma. 

Mire kell figyelnem a törzsvásárlói rendszer kapcsán?

A törzsvásárlói rendszer minden esetben adott felhasználóhoz kötött. Éppen ezért egy meghatározott e-mail címhez van kapcsolva a kedvezmény mértéke. Amennyiben tehát több profilról is szokott vásárolni, úgy érdemes figyelemmel követni, hogy melyiknél milyen mértékű kedvezményre jogosult. 

A korábbi megrendeléseim értéke elveszett?

Nem! Minden regisztrált törzsvásárlónknak a regisztrációja kezdetétől vesszük számításba rendeléseinek összértékét és az alapján kerülnek besorolásra a különböző kedvezményekhez. Tehát nem kell aggódnia, amennyiben Ön már több éve hűséges vásárlónk, úgy ezek az összegek is beszámításra kerülnek a törzsvásárlói szint megállapításába.
Az oldalon futó egyéb kedvezmények összeadódnak az állandó kedvezményemmel?

Minden esetben a legmagasabb százalékos kedvezményt kapja meg vásárlása végén. Tehát amennyiben fut az oldalunkon egy 25%-os kedvezmény, úgy Ön a 25% kedvezményre jogosult, nem pedig a 25%+a törzsvásárlói rendszerben biztosított kedvezmény mértékére. A hírlevél feliratkozásért járó kuponok azonban felhasználhatóak együtt az alap kedvezménnyel, ebben az esetben a kedvezmények mértéke összeadódik.