Blog

Új lehetőség - személyes átvétel

2022.06.10 08:00
Új lehetőség - személyes átvétel

Ha nem hallott még róla, akkor itt az idő! Találkozzunk személyesen is! Mindig igyekszünk, hogy csomagjait a lehető leghamarabb átvehesse az Ön által megadott címen vagy csomagponton, de a sok-sok kérésre is reagálnunk kell. Éppen ezért júniustól megnyitott személyes átvételi pontunk raktárunkban! Olvasson tovább a részletekért!

Új lehetőség - személyes átvétel

 

Mivel tényleg nagyon sokan jelezték felénk, hogy tökéletes módja számukra a csomag átvételének a személyes átvétel, így gondoltunk egy nagyot és nem vártunk tovább! Júniustól már személyesen is találkozhatunk raktárunkban hétfő és péntek között 8:30-15:30-ig.

De lássuk is, milyen feltételei vannak ennek a lehetőségnek?!

Először is online mindenképpen le kell adnia a megrendelését a kiválasztott termékekre vonatkozóan. Jelenleg személyes átvételt csak előre, online kifizetett, azaz átutalásos rendelések esetében tudunk teljesíteni. Ezt követően mi küldjük Önnek a szokásos visszaigazoló e-mailt, majd a termékek összekészítését követően szintén e-mailben tájékoztatjuk a csomag elkészültéről. Amennyiben megkapta ezt a levelet is, már pattanhat is buszra, vonatra, autóba és célozza meg raktárunk épületét Szigetszentmártonban.


Személyes átvételi pont

A személyes átvételi pont címe: 2318 Szigetszentmárton, Ráckevei út 46. Legkönnyebben autóval tudja megközelíteni telephelyünket, amely Tökölről Ráckeve felé haladva jobb oldalon az utolsó épületben található. A nagy kapun behajtva jobb oldalon keresse a szürke ajtót és jelezze érkezését a csengő megnyomásával. Felhívjuk figyelmét, hogy csak azt követően induljon el hozzánk, hogy a csomag összekészítéséről megkapta a végleges e-mailt, máskülönben előfordulhat, hogy nem fogja tudni átvenni csomagját.


Magyar Posta

Természetesen a személyes átvétel mellett továbbra is lehetősége van utánvétes fizetési módot is választani, amennyiben a Magyar Posta futárszolgálat, azaz az MPL vagy a GLS szolgáltatását választja.


GLS

Tehát foglaljuk össze. Bankkártyával előre történő átutalás esetén bármelyik szállítási módot választhat. Utánvétes fizetési módot azonban csak a GLS és az MPL tud biztosítani.

Összességében elmondhatjuk, hogy a lehetőségek közül reméljük mindenki ki tudja választani a számára legszimpatikusabbat, a webáruház kínálatából pedig a leginkább tetsző termékeket. Megrendelést leadni természetesen nem csak munkanapon lehet, online barkácsboltunk az év minden napján, a nap minden órájában várja az érdeklődőket.

#megrendelt termékeket #minden jog fenntartva #módok #ponton #első #akár #nyomon #áll #helyen #függően #található #helyszínen #miatt #elérhető #budapest #során #átvételkor #mód #díj #munkanap #csomag #csomagot #fizetni #ben #vásárlás #két #információ #kiszállítási #postapont #költség #kérjük #mail #megrendelés #kerül #rendelés #fizetés #szállítás #kiszállítás #esetben #termék #terméket #termékek #ingyenes #szállítási idő #további #új lehetőség személyes átvétel