Blog

Úszógumi, matrac, medence javítás házilag

2023.06.28 07:00
Úszógumi, matrac, medence javítás házilag

Hivatalosan is megkezdődött a nyár: véget ért az óvoda, az iskola, megszaporodtak a fagylaltok és a jégkrémek a boltok polcain, és a hőség is felütötte a fejét. Ez pedig nem jelent mást (legalábbis nagyon reméljük), mint sok-sok ejtőzést, fürdőzést és nyaralást

…már csak a matracot kellene addig megjavítani…valahogy…

Úszógumi, matrac, medence javítás házilag

 

A matracoknak, az úszógumiknak és a medencéknek van egy „remek tulajdonságuk”. Az idő előrehaladtával az állandó használat és a folyamatos nyüstölés hatására hajlamosak elvékonyodni. És ha ez megtörténik, akkor borítékolhatjuk, hogy hamarosan bosszantó hajszálrepedések, szitaháló méretű, apócska lyukacskák jelennek majd meg a felületükön, és elszökik belőlük a levegő.

Azt tanácsoljuk, ha Ön is észlelte a felsoroltak valamelyikét, cselekedjen időben! Ha ugyanis az előtt orvosolja a problémát, mielőtt az még nagyobbá növi ki magát, akár évekkel is kitolhatja az úszógumi, a matrac vagy a medence vásárlást.


Legyen hős a családja szemében!


A matracok, az úszógumik és a medencék esetében megjelenő hajszálrepedéseket, pici lyukakat is úgy kell elképzelni, mint az autók szélvédőjén frissen megjelent kavicsfelverődéseket. Az elején könnyedén ki lehet ezeket javítani, nem okoznak komolyabb károkat. Azonban, ha hagyjuk, hogy tovább nőjenek, repedjenek, akkor rá is fizethetünk. Kerüljük el ezt a műanyag termékek esetében is, és szerezzünk be még ma egy javítókészletet!

A mi kínálatunkban kapható javítókészlet akár az új legjobb barátja is lehet. Nagyon könnyen használható, ugyanis 10 db matricát tartalmaz a csomag, amikről csak le kell venni a borítást, és értelemszerűen a tapadós felét ráhelyezni azokra a pontokra, ahol lyukakat, repedéseket, megvékonyodásokat észlelt a matracon, medencén stb. Nincs más dolga, mint ezeket a hibás részeket betapasztani, és voilà készen is van! A használati útmutatóban rajzokkal és leírásokkal is nyomon követheti az egyes javítási lépéseket. Nincs ok az aggodalomra, nem tudja elrontani a műveletet.

 

Medence kellékek készleten


Ha Önnek is van otthon medencéje, melyhez kellékeket vásárolna (maszkok vagy védőkesztyűk a tisztításhoz), vegyszereket, fertőtlenítőszereket (gyorsaklór, tisztaklór, tartaklór) rendelne vagy úszó adagolóra, hőmérőre lenne szüksége, webshopunkból mindet beszerezheti. Nézze meg az összes termékünket, és vásároljon kényelmesen egy helyről, országos kiszállítással! Ha lehetősége van, megrendelt csomagját ingyenesen is átveheti Szigetszentmártonban. Ennek részleteiről a weboldalunkon és az elérhetőségeinken szintén tudakozódhat.

Válassza ma, holnap és holnap után is a vasmuszakibolt.hu-t!

Ha a legfrissebb hírek, akciók és készletkisöprések is érdeklik, kövessen be minket a Facebookon és az Instagramon! Ezeken a felületen minden fontos információt megtalál rólunk.

6 darab
3 164 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek