Blog

Zuhanygégecsövek és zuhanyfejek széles választékban

2023.04.17 08:28
Zuhanygégecsövek és zuhanyfejek széles választékban

Bár nem mindennapos, hogy zuhanygégecsövet vagy zuhanyfejet kell cserélni, azért jó, ha felkészülten, feltűrt ingujjal állunk a feladat elé. Ebben segít friss, ropogós bejegyzésünk is, amiben minden fontos tudnivalót leírunk ezekről a vízszerelési termékekről. Nézzük!

Honnan tudjuk, hogy eljött a csere pillanata?


Akár konyhai, akár fürdőszobai használatról legyen szó, a rendszeres igénybevétel, sőt az állandó „nem használtság” is tönkre teheti a zuhanygégecsöveket, zuhanyfejeket és egyéb vízszerelési termékeket. A sok használattól akarva-akaratlanul is megülhet rajtuk a vízkő, továbbá megkophatnak, megrepedhetnek, megtörhetnek. Állásukban szintén tapasztalhatunk hasonló problémákat. Nem árt ezekre felkészülni, és belátni, ha semmire sem megyünk a vízkőtelenítéssel, vagy a toldozgatással-foldozgatással. Ilyenkor nyilváníthatjuk végleg csereérettnek ezeket a termékeket.

Felújít vagy építkezik? Szerezze be nálunk új zuhanygégecsövét vagy zuhanyfejét IDE kattintva!


Mindig megújuló felhozatallal várjuk


Fürdőszobai használatra többféle gégecsövet és zuhanyfejet ajánlunk. A gégecsövek között vandálbiztos termékek is kaphatók normál kivitelezéssel, műanyag vagy fém változatokban. Zuhanyfejekből pedig klasszikus és többfunkciós modellekkel készültünk, szilikonbetétes, fémszűrős és vízkőmentes változatban. Ezen kívül konyhai használatra választhat kínálatunkból fekete szövet zuhanygégecsövet, és mellé kihúzhatófejes zuhanyfejet is rendelhet a mosogatóhoz.

Nézzen szét webshopunkban most!


Egyéb kiegészítő termékeink


Nemcsak a fent említett vízszerelési termékekből rendelhet, ha minket választ, hanem egyéb fürdőszobában, konyhában, toaletten, kertben stb. használható árucikkekből is. Ilyenek például a csaptelepek, a golyóscsapok, a sarokszelepek, de nem hagyhatjuk ki a szifonokat, a perlátorokat, a ricniket és a kerticsapokat, valamint a kút kiegészítőket sem a felsorolásból.

ITT megnézhet minden terméket.

Szánjon időt a nézelődésre, és adja le rendelését könnyedén webshopunkban a kiválasztott termékekre! Ha hírlevelünkre is feliratkozik, egy kuponcsomaggal is megajándékozzuk, melyet beválthat akár már a mostani vásárlás alkalmával. Regisztráljon, és tudja meg, mit nyert!


Szállítás és fizetés a vásárlókra hangolva


Nálunk kártyával is többféle módon fizethet (pl. PayPal, Simplepay), de dönthet a készpénzes utánvét mellett is. Utóbbi esetben a számlát a kiszállító futárral tudja rendezni. A szállítás a megrendelés végösszegétől, a csomag súlyától és a szállítás módjától függően változhat. Kérjük, erről tájékozódjon az Információk menüpontban vagy lépjen kapcsolatba kollégáinkkal elérhetőségeinken!

A Facebookon vagy az Instagramon már követ minket? Ha nem, hozza be a lemaradását, és értesüljön elsők között minden akcióról!

2 darab
3 379 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
2 darab
3 174 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
rendelhető, beszerzés alatt
3 028 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek