16-1/2" könyök 90° KM ötrétegű kulcsos

Raktáron
16-1/2" könyök 90° KM ötrétegű kulcsos
16-1/2" könyök 90° KM ötrétegű kulcsos
16-1/2" könyök 90° KM ötrétegű kulcsos
16-1/2" könyök 90° KM ötrétegű kulcsos

Ennek az ötrétegű kulcsos fittingnek a külső menetes változatait egyik oldalukon 16 mm átmérőjű ötrétegű alubetétes csövekkel, másik oldalukon 1/2"-os belső menetes csövekkel tudjuk összekapcsolni.

Várható kiszállítás :
2021.03.02
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
58941 Ft/darab 46410 Ft+áfa/darab
A vásárlás után járó pontok: 589 Ft
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
VasMuszakiBolt
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az ötrétegű kulcsos fittingek külső menetes változatait egyik oldalukon ötrétegű alubetétes csövekkel, másik oldalukon 1/2 vagy 3/4"-os belső menetes csövekkel tudjuk összekapcsolni. Ha vízszerelőként vagy fűtésszerelőként dolgozik, érdemes nálunk beszerezni ezt a terméket, mert a jutányos árak mellett az egyszerű megrendelést is garantáljuk. Adja le rendelését online!

Nem is választhatnánk jobb megoldást a kulcsos ötrétegű idomoknál lakásunkban vagy házunkban akkor, hogy ha falon kívül szeretnénk új csőrendszereket kialakítani vagy a már meglévőket javítani.

 

5 rétegű cső idomok kulcsos kivitelbenAz ötrétegű szereléstechnika területén nagy számban alkalmaznak jól hozzáférhető, nem beépített helyeknél kulcsos idomokat ötrétegű csövek kiegészítőjeként. Mivel könnyen és gyorsan használhatóak mind fűtési, mind melegvíz ellátási rendszereknél, ezért népszerűségüket és elterjedésüket nem kell magyarázni.

Nagyon fontos, hogy ezek a későbbiekben oldható, azaz szétszerelhető kulcsos idomok, így amennyiben a jövőben új helyiségek kerülnének kialakításra, vagy új funkciókat szeretnénk a rendszerbe építeni, esetleg a felmerülő hibákat kell kijavítani, úgy ezt egy-egy idom cseréjével megtehetjük.

Kulcsos idom szereléseEzeket az elemeket sokan csak szorítógyűrűs csökőtő idomként ismerik, hiszen szereléséhez nem szükséges extra szerszámozottság, sem kézi, sem pedig gépi prés. Amennyiben rendelkezésünkre állnak a fittinghez méretben megfelelő villáskulcsok vagy vízpumpa fogók, úgy már neki is kezdhetünk a feladatainknak.

A kulcsos idomokhoz kapcsolt csövek méretre vágásához szakszerű csővágó ollót, a tökéletes kötés érdekében sorjázó-kalibrálót ajánlott használni.

Amennyiben falon belüli, nem, vagy csak nehezen bontható helyekre is ötrétegű idomokat szeretne használni, úgy ezekhez PRESS fittingjeinket ajánljuk széles választékban. Tekintse át őket és válassza a szükségleteinek leginkább megfelelőeket, 30.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes szállítással!Hasonló termékek
96457 Ft/darab 75950 Ft+áfa/darab
81504 Ft/darab 64176 Ft+áfa/darab
79850 Ft/darab 62874 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
Raktáron
Cikkszám
vmb_01479
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!