16-1/2" könyök 90° KM ötrétegű kulcsos

1 darab
16-1/2" könyök 90° KM ötrétegű kulcsos
16-1/2" könyök 90° KM ötrétegű kulcsos
16-1/2" könyök 90° KM ötrétegű kulcsos
16-1/2" könyök 90° KM ötrétegű kulcsos

Ennek az ötrétegű kulcsos fittingnek a külső menetes változatait egyik oldalukon 16 mm átmérőjű ötrétegű alubetétes csövekkel, másik oldalukon 1/2"-os belső menetes csövekkel tudjuk összekapcsolni.

Várható kiszállítás :
2023.11.30
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
1 072 Ft/darab
844,09 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről

Hétköznapokon 8:30-15:30 között

Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az ötrétegű kulcsos fittingek külső menetes változatait egyik oldalukon ötrétegű alubetétes csövekkel, másik oldalukon 1/2 vagy 3/4"-os belső menetes csövekkel tudjuk összekapcsolni. Ha vízszerelőként vagy fűtésszerelőként dolgozik, érdemes nálunk beszerezni ezt a terméket, mert a jutányos árak mellett az egyszerű megrendelést is garantáljuk. Adja le rendelését online!

Nem is választhatnánk jobb megoldást a kulcsos ötrétegű idomoknál lakásunkban vagy házunkban akkor, hogy ha falon kívül szeretnénk új csőrendszereket kialakítani vagy a már meglévőket javítani.

 

5 rétegű cső idomok kulcsos kivitelbenAz ötrétegű szereléstechnika területén nagy számban alkalmaznak jól hozzáférhető, nem beépített helyeknél kulcsos idomokat ötrétegű csövek kiegészítőjeként. Mivel könnyen és gyorsan használhatóak mind fűtési, mind melegvíz ellátási rendszereknél, ezért népszerűségüket és elterjedésüket nem kell magyarázni.

Nagyon fontos, hogy ezek a későbbiekben oldható, azaz szétszerelhető kulcsos idomok, így amennyiben a jövőben új helyiségek kerülnének kialakításra, vagy új funkciókat szeretnénk a rendszerbe építeni, esetleg a felmerülő hibákat kell kijavítani, úgy ezt egy-egy idom cseréjével megtehetjük.

Kulcsos idom szereléseEzeket az elemeket sokan csak szorítógyűrűs csökőtő idomként ismerik, hiszen szereléséhez nem szükséges extra szerszámozottság, sem kézi, sem pedig gépi prés. Amennyiben rendelkezésünkre állnak a fittinghez méretben megfelelő villáskulcsok vagy vízpumpa fogók, úgy már neki is kezdhetünk a feladatainknak.

A kulcsos idomokhoz kapcsolt csövek méretre vágásához szakszerű csővágó ollót, a tökéletes kötés érdekében sorjázó-kalibrálót ajánlott használni.

Amennyiben falon belüli, nem, vagy csak nehezen bontható helyekre is ötrétegű idomokat szeretne használni, úgy ezekhez PRESS fittingjeinket ajánljuk széles választékban. Tekintse át őket és válassza a szükségleteinek leginkább megfelelőeket!----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
1 319 Ft/darab
1 038,58 Ft+áfa/darab
1 702,99 Ft/darab
1 340,94 Ft+áfa/darab
1 582 Ft/darab
1 245,67 Ft+áfa/darab
1 072 Ft/darab
844,09 Ft+áfa/darab
Adatok
Gyártó
KTM
készlet
1 darab
Cikkszám
vmb_01479
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!