16-1/2" könyök 90° BM ötrétegű kulcsos

Raktáron
16-1/2" könyök 90° BM ötrétegű kulcsos
16-1/2" könyök 90° BM ötrétegű kulcsos
16-1/2" könyök 90° BM ötrétegű kulcsos
16-1/2" könyök 90° BM ötrétegű kulcsos

Kulcsos idomok szerelésénél sokszor fontos lehet a könyökök használata belső menetes változatban, amelyekkel 16 mm-es ötrétegű csöveket köthet össze külső menetes csövekkel. 

Várható kiszállítás :
2021.05.17
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
72542 Ft/darab
57120 Ft+áfa/darab
A vásárlás után járó pontok: 725 Ft
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hétköznapokon 8:00-16:00 között
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kulcsos idomok szerelésénél sokszor fontos lehet a könyökök használata belső menetes változatban. Amennyiben ötrétegű csöveket szeretne összekötni külső menetes csövekkel, úgy rendelje meg, és ne feledje, megéri rendszeresebben visszatérnie hozzánk! Itt minden rendelés pontot ér! A pontokat kedvezményekre tudja majd beváltani.

Nem is választhatnánk jobb megoldást a kulcsos ötrétegű idomoknál lakásunkban vagy házunkban akkor, hogy ha falon kívül szeretnénk új csőrendszereket kialakítani vagy a már meglévőket javítani.

 

5 rétegű cső idomok kulcsos kivitelbenAz ötrétegű szereléstechnika területén nagy számban alkalmaznak jól hozzáférhető, nem beépített helyeknél kulcsos idomokat ötrétegű csövek kiegészítőjeként. Mivel könnyen és gyorsan használhatóak mind fűtési, mind melegvíz ellátási rendszereknél, ezért népszerűségüket és elterjedésüket nem kell magyarázni.

Nagyon fontos, hogy ezek a későbbiekben oldható, azaz szétszerelhető kulcsos idomok, így amennyiben a jövőben új helyiségek kerülnének kialakításra, vagy új funkciókat szeretnénk a rendszerbe építeni, esetleg a felmerülő hibákat kell kijavítani, úgy ezt egy-egy idom cseréjével megtehetjük.

Kulcsos idom szereléseEzeket az elemeket sokan csak szorítógyűrűs csökőtő idomként ismerik, hiszen szereléséhez nem szükséges extra szerszámozottság, sem kézi, sem pedig gépi prés. Amennyiben rendelkezésünkre állnak a fittinghez méretben megfelelő villáskulcsok vagy vízpumpa fogók, úgy már neki is kezdhetünk a feladatainknak.

A kulcsos idomokhoz kapcsolt csövek méretre vágásához szakszerű csővágó ollót, a tökéletes kötés érdekében sorjázó-kalibrálót ajánlott használni.

Amennyiben falon belüli, nem, vagy csak nehezen bontható helyekre is ötrétegű idomokat szeretne használni, úgy ezekhez PRESS fittingjeinket ajánljuk széles választékban. Tekintse át őket és válassza a szükségleteinek leginkább megfelelőeket, akár ingyenes szállítással!Hasonló termékek
1 08128 Ft/darab
85140 Ft+áfa/darab
95644 Ft/darab
75310 Ft+áfa/darab
83769 Ft/darab
65960 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
Raktáron
Cikkszám
vmb_01483
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!