26-20-26 T idom szűkített ötrétegű kulcsos

2 darab
26-20-26 T idom szűkített ötrétegű kulcsos
26-20-26 T idom szűkített ötrétegű kulcsos
26-20-26 T idom szűkített ötrétegű kulcsos
26-20-26 T idom szűkített ötrétegű kulcsos

Szorítógyűrűs csőkötős idom két 26 cm és egy 20 cm átmérőjű öt rétegű csőrendszer összekapcsolásához. Érdemes egyszerre több mindent is vásárolnia, ne cipekedjen, vásároljon online, egyszerűen!

Várható kiszállítás :
2024.03.04
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
4 567 Ft/darab
3 596,06 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Mennyiségi kedvezmény
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Néha pontosan csak az a bizonyos egy alkatrész hiányzik a munka befejezéséhez. Ha Önnek is ismerős a helyzet, ne habozzon megrendelni mindent jó előre, de akkor se hibázik nagyot, ha előrelátóan tartalékol egy-két olyan alkatrészből, amire biztosan szüksége lesz a jövőben. Vegyen tőlünk T-idomot, amit változatos kivitelekben, méretekben érhet el pár kattintással shopunkról! Törzsvásárlóként kedvezményekben is részesülhet.Legyen szó akár Henco csőről, akár Unidelta ötrétegű csőről, ezek a T egál idomok remek kiegészítői lehetnek fűtési és használati melegvizes rendszereihez. Ezekkel az elemekkel három azonos átmérőjű 5 rétegű csövet kapcsolhat össze T alakban.

 

Nem is választhatnánk jobb megoldást a kulcsos ötrétegű idomoknál lakásunkban vagy házunkban akkor, hogy ha falon kívül szeretnénk új csőrendszereket kialakítani vagy a már meglévőket javítani.

 

5 rétegű cső idomok kulcsos kivitelbenAz ötrétegű szereléstechnika területén nagy számban alkalmaznak jól hozzáférhető, nem beépített helyeknél kulcsos idomokat ötrétegű csövek kiegészítőjeként. Mivel könnyen és gyorsan használhatóak mind fűtési, mind melegvíz ellátási rendszereknél, ezért népszerűségüket és elterjedésüket nem kell magyarázni.

Nagyon fontos, hogy ezek a későbbiekben oldható, azaz szétszerelhető kulcsos idomok, így amennyiben a jövőben új helyiségek kerülnének kialakításra, vagy új funkciókat szeretnénk a rendszerbe építeni, esetleg a felmerülő hibákat kell kijavítani, úgy ezt egy-egy idom cseréjével megtehetjük.

Kulcsos idom szereléseEzeket az elemeket sokan csak szorítógyűrűs csökőtő idomként ismerik, hiszen szereléséhez nem szükséges extra szerszámozottság, sem kézi, sem pedig gépi prés. Amennyiben rendelkezésünkre állnak a fittinghez méretben megfelelő villáskulcsok vagy vízpumpa fogók, úgy már neki is kezdhetünk a feladatainknak.

A kulcsos idomokhoz kapcsolt csövek méretre vágásához szakszerű csővágó ollót, a tökéletes kötés érdekében sorjázó-kalibrálót ajánlott használni.

Amennyiben falon belüli, nem, vagy csak nehezen bontható helyekre is ötrétegű idomokat szeretne használni, úgy ezekhez PRESS fittingjeinket ajánljuk széles választékban. Tekintse át őket és válassza a szükségleteinek leginkább megfelelőeket!----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Mennyiségi kedvezmény
MennyiségKedvezményTermék ára
1 darab vagy több kevesebb mint 12 darab - 4 567 Ft/darab
12 darab vagy több   12 % 4 018,96 Ft/darab
Hasonló termékek
2 772,99 Ft/darab
2 183,46 Ft+áfa/darab
2 441 Ft/darab
1 922,05 Ft+áfa/darab
3 072 Ft/darab
2 418,9 Ft+áfa/darab
4 567 Ft/darab
3 596,06 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
2 darab
Cikkszám
vmb_05077
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!