BIO Plantella rovarfogó sárga lap (10 darab)

0 csomag
BIO Plantella rovarfogó sárga lap (10 darab)
BIO Plantella rovarfogó sárga lap (10 darab)
BIO Plantella rovarfogó sárga lap (10 darab)
BIO Plantella rovarfogó sárga lap (10 darab)

Olyan terméket keres, amivel már a kártevők megjelenését is előre jelezheti? Olyan termékre van szüksége, amellyel korában tarthatja a már elszaporodott kártevőket a kertben? Akkor érdemes beszereznie ezt a Bio Plantella rovarfogó sárga lapot is! Ezek a termékek természetes, mechanikai védelmet biztosítanak akár szabadföldi növényeknél, akár fóliasátrakban vagy üvegházakban is. Pontosan! Használható gyümölcsösökben, zöldségeskertben is.

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
2 053,96 Ft/csomag
1 617,29 Ft+áfa/csomag
ELFOGYOTT
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

BIO Plantella rovarfogó sárga lap 10db

 

Azt mindenki tudja, hogy a sárga szín vonzza a rovarokat. Éppen ezért mondták a szüleink gyerekkorunkban, hogy ha túrázni, kempingezni megyünk vagy kerti munkát végzünk, ne viseljünk sárga ruházatot. Ugyan ezen az elven működik a rovarfogó sárga lap is. Ezekkel az eszközökkel környezetbarát módon irthatjuk és gyéríthetjük a kártevőket, vagy jelezhetjük elő azok várható elszaporodását, rajzását.

Ezt követően a kártevők mennyisége alapján tudjuk meghatározni a további lapom kihelyezését, szükségességét.

 

Bio Plantella sárga lapok

 

A Bio Plantella sárga lap már elérhető online áruházunk kínálatában is. Nézzük is meg, hogy pontosan milyen kártevő változatok ellen jelenthet sikeres védekezést ezeknek a termékeknek a használata.

Megfelelő

  • levéltetvek (levéltetű),

  • tripszek,

  • cseresznyelegyek (cseresznyelégy),

  • molyok (molytetű),

  • és egyes hangyafajok ellen is.

 

A rovarfogó lap előnyei

 

Ha egyszer kipróbálja őket, akkor biztosak vagyunk benne, hogy ezek lesznek azok a termékek, amelyeket minden évben újra fog vásárolni. Ha azonban mégis túl sokat vett volna, akkor sem kell aggódnia. A dobozos kiszerelés szinte korlátlan ideig eltartható.

De miért is ilyen közkedveltek?
Azért, mert

  • könnyen kihelyezhetőek és beszedhetőek,

  • jól bírják az időjárási körülményeket (időjárásállóak - nem száradnak be, nem mossa le az eső a ragasztóréteget),

  • a feltűnő sárga szín magához vonzza a kártevőket,

  • és irtószermentes alternatívák a vegyszerek mellett.

 

A termék használata

 

Nézzük is meg, hogy miként érdemes használni ezeket a remek egységár mellett kapható termékeket. A mindkét oldalán ragasztós, sárga színű lapok kihelyezése a rajzás kezdete előtt ajánlott. Ha nem tudjuk, hogy pontosan mikor rajzanak a kártevők, akkor is megéri figyelni néhány fontos szempontra.

Először is jelöljük ki a helyeket, ahova megfelelően fel tudjuk akasztani a lapokat. A csomagban található akasztókkal felszerelhetőek fára, bokorra, karóra, oszlopra is. Figyeljünk arra, hogy a levelek, ágak ne ragadjanak össze és ne ragadjanak bele a sárga lapok felületébe. Zöldségeknél és dísznövényeknél javasolt a növény méretével megegyező karókat, botokat leszúrni a földbe, vagy támrendszert létrehozni számukra. A felkötözés után kesztyűvel erősen fogjuk meg a lapok tetejét és húzzuk le a védőréteget a ragasztós felületről. A termék használata attól is függ, hogy a kártevők előrejelzésére vagy gyérítésére szeretné-e használni. A rajzás figyelésére a lapokat 2-3 naponta ellenőrizzük.

Ezt követően 100 m²-enként 10-12 darab sárga lap kihelyezése ajánlott.  

A megtelt lapokat cserélje le. A csapdába ragadt kártevők nem tudják elhagyni a termékek felületét.

FONTOS: Kihelyezés előtt nézzen utána, hogy az adott növény mikor virágzik! A virágzás ideje alatt semmiképpen se használja a sárga lapokat, mert a hasznos, beporzást végző rovarok is beleragadhatnak!

 

Az online rendelt csomag tartalma

 

Egy csomag sárga lap 10 db, minkét oldalán ragasztóréteggel ellátott lapot tartalmaz. A lapokhoz a csomag részét képezik az akasztók is (10 db), amelyekkel a fára, karóra vagy bokorra erősíthetjük a biológiai rovarcsapdát.

Hatóanyaga: 100% polibutén ragasztó.
A ragasztó nem szárad be és környezetbarát megoldást kínál a kártevők gyérítésére és irtására.
A lapok mérete: 17 cm x 24 cm

 

Legyen Ön az első, aki véleményt ír

 

A vélemények nagyon fontosak nem csak nekünk, hanem vásárlóinknak is. Ezek alapján még hitelesebb képet kaphatnak a termékről, annak működéséről, eredményességéről. Ha Ön is elégedett a megvásárolt termékkel, akkor írja meg alább a vélemények alatt, mit gondol.

 

Hasonló termékek vásárlása

 

Oldalunkon a Bio Plantella optikai rovarcsapda mellett több különböző rovaritó szert, terméket is találhat. Ezek mindegyik megrendelhető online és előre utalás esetén átveheti őket akár személyesen is telephelyünkön. Máris erős késztetést érez a vásárlásra, de nem igazodik el a lehetőségek között? Keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

#ft db #cikkszám

----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
1 293 Ft/csomag
1 018,11 Ft+áfa/csomag
1 435 Ft/darab
1 129,92 Ft+áfa/darab
89 Ft/darab
70,08 Ft+áfa/darab
1 074 Ft/csomag
845,67 Ft+áfa/csomag
Adatok
készlet
0 csomag
Cikkszám
vmb_06445
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!