Horganyzott csibedrót 100cm*25m

0 tekercs
Horganyzott csibedrót 100cm*25m
Horganyzott csibedrót 100cm*25m
Horganyzott csibedrót 100cm*25m
Horganyzott csibedrót 100cm*25m

1 méter magas TCS fonat

Egy jó minőségű csibehálóval számos gondtól megóvhatjuk magunkat. Készíthetünk belőle baromfiudvart, röpdét, esetleg lefedhetjük vele az ablakot vagy a veteményest, hogy távol tartsuk a kártevőket. Bizonyos helyzetekben térelválasztáshoz is jól jöhet, illetve a balesetmegelőzésben is hatékony lehet, például ha a párkányon feszítjük ki, amis sok cserepes virágot tartunk. Rendelje meg 25 méteres tekercsben!

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Rácsméret:
32 mm
Vastagság:
0,7 mm
Csibedrót magassága:
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
9 875 Ft/tekercs
7 775,59 Ft+áfa/tekercs
ELFOGYOTT
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Horganyzott csibedrót 100cmx25m

 

A csibedrót nevét a baromfiudvarban betöltött szerepéről kapta, hiszen legelterjedtebb felhasználása a tyúkok, csirkék, helyének lekerítése, a galambházak, röpdék fedése, de számos egyéb funkcióban is megállja a helyét.

 

Horganyzott drótfonat - csibeháló

A drótfonatot használhatjuk többek között a kerítésen, hogy kutyánk ne tudja kidugni rajta az orrát, így elkerülhetjük a gyalogosok esetleges sérüléseit, de megvédhetjük vele állataink lakhelyének környékét vagy lakásunkat is a hívatlan betolakodóktól. A horganyzott drótfonatot nem tudják átrágni a ház körüli rágcsálók, így megakadályozza azok bejutását élettereinkbe.

Természetesen megfelelő alternatíva lehet a csibeháló az ablakokra is benti cicák esetén, így nem kell tartanunk attól, hogy kiesnek vagy kiugranak a nyitva hagyott nyílászárókon. Erre a célra megfelelőek alumínium szúnyoghálóink is, hiszen ezeket anyagminőségükből adódóan nem, vagy csak nehezen tudják kiszakítani a karmaikkal.

Kerítés háló - TCS fonat

A horganyzott hatszögletű hálóval nem csak baromfik számára ideális kerítésháló. Megfelelő lehet a kisebb testű egyéb háziállatok elkerítésére is. Kitűnően alkalmas nyulak ketrecének építésére, de olyankor minden esetben figyeljünk oda arra, hogy a nyulak nem csak gyorsan tudnak futni, de ugrani és ásni is szoktak.

Amennyiben nyuszinknak készítenénk kifutót vagy legeltetőt a csirkehálóból, úgy célszerű azt keretre feszíteni, vagy vezetődrótok mellett jól kifeszíteni és tetővel ellátni. Az ásás és az így történő szabadulás megakadályozására javasolt a kerítés hálót a föld alá is leásni vagy a teljes terület alá fektetni.

A hatszögletű háló tartós, horganyzott kivitelének köszönhetően hosszú távú megoldással szolgál sokféle problémára, így mindig jó, ha akad a háznál néhány tekerccsel.

A horganyzott drótfonat egész tekercsben vásárolható meg online barkácsboltunktól, egy tekercs 25 méter hosszú.


A tekercs magassága: 1 méter, 100 cm, 1000 mm


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Csomag tartalma
25 méter
Hasonló termékek
4 541 Ft/tekercs
3 575,59 Ft+áfa/tekercs
17 999 Ft/tekercs
14 172,44 Ft+áfa/tekercs
Adatok
Csibedrót magassága
100 cm
Kivitel
Egész tekercs
készlet
0 tekercs
Cikkszám
csom_0081
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2024.02.28 15:08
 - Csécs József
Gyors, egyszerű remdelés. Minden információ rendelkezésre áll.Korrekt kiszállítás, jó minőség. Előnyök: Jó ár- értékarány. Hátrányok: -
2024.01.31 11:16
 - Németh Sándorné
A rendeléstől a kiszállításig mindennel meg vagyok elégedve ! Köszönöm szépen ! Előnyök: - Hátrányok: -
2023.06.07 15:45
 - Kovács Rita
Tökéletes választás volt a kis gyümölcsfáink védelmére,hogy az őzek/nyulak ellen védjük őket! Mindenkinek ajánlom Előnyök: - Hátrányok: -
Képek:
2023.04.17 09:49
 - Nh
Gyors szallitas, pontos tajekoztatas. Azt kaptam amit szerettem volna. Előnyök: Jo minosegu aru megfizetheto aron, gyors kiszallitas Hátrányok: -
2023.02.12 11:08
 - Gruity Monika
Azt kaptam amit vártam. Hibátlan elvárt minőség.Az ügyfélszolgálat maximálisan együttműködő, a tájékoztatás teljes körű. A kiszállítás gyors.Elégedett vagyok teljesen, Előnyök: Ügyfél szolgálati tájékoztatás. gyors kiszállítás, ígért minőségű árú. Hátrányok: -