WC ültető gumi excenteres 40mm eltolással

1 darab
WC ültető gumi excenteres 40mm eltolással
WC ültető gumi excenteres 40mm eltolással
WC ültető gumi excenteres 40mm eltolással
WC ültető gumi excenteres 40mm eltolással

Nem tudta sehogy megoldani, hogy a WC szaniter és a lefolyó cső összeérjen? Ne aggódjon! Van rá megoldás! Itt a wc ültető 40 mm-es eltolással. Rendelje meg webáruház kínálatunkból a wc bekötéshez szükséges összes kiegészítőt és szerszámot!

Várható kiszállítás :
2024.04.23
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
2 158 Ft/darab
1 699,21 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Wc ültető gumi excenteres 40mm eltolással

Megbízható wc bekötő gumi excenterrel

Ugye tisztában van azzal, hogy az ültető gumi a vízszereléshez szükséges? Ezt a pompás alkatrészt a vízszerelésen belül a vécé beszereléséhez tudja használni! Ha cserére szorul a wc ültető, nem kell az egész fajanszot kidobni, elég csupán ezt a terméket lecserélni. Ugye, hogy mennyivel költséghatékonyabb és gyorsabb megoldás?

 

Excenterrel lévő wc ültető gumi - 4 cm  

 

Amennyiben mindent virtuális talicskájába tett már, amire szüksége lehet új szanitere beszereléséhez vagy a régi javításához, akkor semmi esetre se feledkezzen meg az ültető gumi vásárlásáról sem. Választás előtt fontos figyelembe venni, hogy többféle kialakítású termék található meg forgalomban, de nem biztos, hogy mindegyik megfelelő lesz az alsó kifolyású wc bekötéséhez. Egyenes, excenteres, vagy harmonikás? Nálunk mindegyiket megtalálhatja!

Az a kérdése, hogy mikor szükséges az excenteres változat? Segítünk!

Választásnál nem elég a termék hosszának és átmérőjének kiválasztása, nem árt figyelembe venni, hogy szükség van-e eltolással rendelkező változatot választani. Abban az esetben, ha hézag található a lefolyó és a wc kifolyó nyílása között, úgy valószínű, hogy a 20mm-es vagy a 40 mm-es excenteres ültető gumi lesz a megfelelő választás a beépítéshez.
Ez a 4 cm-es eltolású ültető gumi négy centiméteres hézagkülönbséget tud áthidalni. Beszerelés után megszűnik a szivárgás és a bűz felfogásában is segíthet.


Az ültető excenter adatai:

Excenteres

Pneumatikusan rögzített gumialap

Gumilamellával

Becsatlakozás: 110 mm (11 cm)

Elfolyás: 90/110 mm

 

PVC anyagok, csövek és további hasznos kiegészítők a Vasműszakibolt.hu-n

 

Hosszú távú tapasztalataink és vásárlóink visszajelzései alapján alakítottuk ki kínálatunkat. A vásárlók aktív részvétele azonban nem csak számunkra remek visszajelzés, hanem nagy segítséget jelenthet további megrendelőinknek is a választásban.

Keressen online áruházunkban a kategóriák között, vagy a termékek keresését az okos kereső funkcióval is megteheti! Biztos lehet abban, hogy minden lehetséges információ a rendelkezésére áll majd az adott termékről.

További kérdések esetén (pl. szállítási feltételek, hírlevél feliratkozás, stb) nyugodtan keressen minket az ügyfélszolgálat elérhetőségein. Akár email, telefon vagy Facebook chaten szeret kommunikálni, mindhárom formában megtalál minket! Segítünk!

#2022 #neve #fiók #ajánlaná #kft #online #styron #cikkszám #sty 530 40 #minden jog fenntartva #információk #vásárlás #online vásárlás #értékelés #webáruház #eltolással

----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
3 243 Ft/darab
2 553,54 Ft+áfa/darab
2 158 Ft/darab
1 699,21 Ft+áfa/darab
1 459 Ft/darab
1 148,82 Ft+áfa/darab
Adatok
Vissza a főkategóriához
készlet
1 darab
Cikkszám
vmb_04776
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2020.12.22 17:32
 - Bohák Ferenc
Elégedett vagyok a gyors kiszállítással. Előnyök: Gyors könnyű beépítés Hátrányok: Nagyobb eltolàsúak is lehetnének példàul 8-10cm esek.