WC ültető gumi

-2
Kedvezmény
4 darab
WC ültető gumi
WC ültető gumi
WC ültető gumi
WC ültető gumi
WC ültető gumi
WC ültető gumi

Majdnem végzett a vécé bekötésével? Már csak össze kell kötni a szaniter és a lefolyó közötti részt? Tudja a méretet? Nálunk, a VasMűszakiBolt.hu-nál megtalálható egyenes becsatlakoztatással 110 mm-es kivitelben a wc ültető gumi! Egyenes csatlakoztatással mégsem tudja megoldani? Semmi gond! Találni fog oldalunkon megfelelő kivitelt! Rendeljen, fizessen, csatlakoztasson!

Várható kiszállítás :
2024.06.19
VasMuszakiBolt
Kedvezményes ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
1 666 Ft/darab
1 311,81 Ft+áfa/darab
 

Az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 632,68 Ft/darab
1 285,57 Ft+áfa/darab
Kezdete: 2024.06.15   Vége: 2024.07.14
Akcióból hátralévő idő:
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Wc ültető gumi - az alsó kifolyású wc csésze beépítése

 

A duguláselhárítás egyik alapszabálya az, hogyha csatornaszag fogad a mellékhelyiségben, még nem biztos, hogy dugulás is van. A terjengő bűz oka legtöbbször a szükséges wc ültető gumi elhasználódása vagy akár teljes hiánya. Az alsó kifolyású wc csészéhez kapcsolódó ültetőgumi legtöbbször excentrikus vagy egyenes kivitelű. Jó, hogy benézett ide, mert nálunk mindkettő kapható! Lentebb bemutatjuk Önnek az egyenes változatot.

 

Egyenes wc ültető gumi

 

Az ültető gumi megfelelő beszerelése nagyon fontos, mert ezzel megakadályozhatja a penetráns szagok kialakulását is akár. A wc csésze és a csatorna közötti rész összeköttetését ebben az esetben az úgynevezett ültető gumi oldja meg.

 

A vízvezeték szerelő a csatlakozás típusa alapján választja ki az idomok közül a tökéletes ültetőgumit. Ne feledje! Nálunk mindkét fajta gumi kapható többféle változatban. Akár az egyenes wc ültető gumi, akár az excenteres wc ültető gumi lesz a tökéletes megoldás Önnek, nálunk meg fogja találni!

 

Ültető gumi alsó kifolyású wc bekötése

 

Az egyenes ültető gumi az alső kifolyású wc bekötéséhez elengedhetetlen eszköz. De mikor is tudjuk használni ezt a változatot?
Amennyiben a csészét a lefolyó kiállásával problémamentesen, egyenes vonalban össze lehet kapcsolni, akkor az egyenes ültetőgumit érdemes választani. A legegyszerűbb megoldás, ha a gumit ráhúzuk a kapcsolódó végekre, majd megfelelő pozícióba forgatjuk, igazítjuk. Ezzel az egszerű technikával készen is van a biztonságos és szivárgásmentes összeköttetés.

 

Adat a wc ültető gumi becsatlakozásához:

 

Becsatlakozás: 110 mm (11cm)

 

A vízszerelés és a szaniterek telepítése a legtöbb esetben akár otthoni eszközkkel is megoldható, de a hosszútávú, biztos rögzítéshez nem árt, ha az erre kifejlesztett kötőelemeket használjuk. A wc rögzítéséhez wc rögzítő csavar készletet, míg a mosdótálcák felszereléséhez mosdórögzítő csavarkészletet, sziloplasztokat és ászokcsavarokat is használhatunk.

 

Tökéletes minőségű wc tartályok, wc kiegészítők és wc ültetők a VasMűszakiBolt.hu-ról!

Egyszerre vásárolna meg mindent, de nincs autója? Elege van a hosszas bolyongásból, sorbanállásból és rakodásból. Akkor itt az egyszerű megoldás, az online barkácsboltból való rendelés! Nálunk mindent megtalálhat, amire szüksége lehet a vízszereléshez, fűtésszereléshez, villanyszereléshez, vagy a kerti munkához. Tegye virtuális talicskájába a kiválasztott árucikkeket, adja meg a szükséges adatokat és várja a futárt! Ennyire egyszerű!

Számunkra nagyon fontos a vásárlók elégedettsége! Ezért törekszünk rá, hogy minden termék esetében rendelkezésedre álljanak a kiválasztáshoz szükséges információk a leírás részben.

Egyenes az út raktárunkból az Ön címére! A víz szereléséhez szükséges termékek megrendelése nem is lehetne ennél egyszerűbb. A vásárlás során felmerülő esetleges kérdéseit pedig termékeink leírásaiban, valamint ügyfélszolgálati elérhetőségeinken igyekszünk mielőbb megválaszolni! Éljen a szállítási lehetőségekkel, válassza az Önnek leginkább megfelelőt!

 A további kérdések esetén keressen minket az ügyfélszolgálat elérhetőségein. Kollégánk amiben tud, készséggel segít majd Önnek!

#2022 #budapest #budapesten #menü #minden jog fenntartva #darab #probléma #megoldást #ültető gumi alsó kifolyású wc bekötése #esetleg #csavar #előtt #csövek #található #kérjük

----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
1 632,68 Ft/darab
1 285,57 Ft+áfa/darab
2 414,72 Ft/darab
1 901,36 Ft+áfa/darab
3 628,94 Ft/darab
2 857,44 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
4 darab
Cikkszám
vmb_03171
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!