Gyorsaklór

115 darab
Gyorsaklór
Gyorsaklór
Gyorsaklór
Gyorsaklór

A nagy melegben nem csak minőségi árnyékoló hálóval védekezhetünk a hőség ellen, hiszen a nyár a kerti medencézés ideje is egyben. Ahhoz azonban, hogy a kánikulában gondtalanul élvezhessük a frissítő vizet, gondoskodnunk kell annak tisztán tartásáról, fertőtlenítéséről. A gyorsan oldódó granulátummal elejét vehetjük az algásodásnak, valamint az emberi szervezetre is veszélyt jelentő mikroorganizmusok elszaporodásának. Használat során fokozottan ügyeljünk a szakszerű használatra és a helyes adagolásra, hogy a klór tökéletesen és biztonságosan fejthesse ki hatását!

Várható kiszállítás :
2024.05.30
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
3 634,99 Ft/darab
2 862,2 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Szilárd klórgranulátum 56%-os aktív klórtartalommal.

Gyorsan, melléktermék nélkül oldódik.

Medencék gyors fertőtlenítéséhez, klórszintjének beállításához.

 

Gyorsaklór – megoldás gyorsan és melléktermék nélkül

 

A gyorsaklór egy gyorsan oldódó por alakban lévő fertőtlenítő szer, amit medencék fertőtlenítésére használunk. Amennyiben van kerti medencéje, akkor biztosan tudja, hogy a biztonságos fürdőzés érdekében időnként szükséges fertőtleníteni benne a vizet. Az általunk kínált termék szilárd klórkészítmény por alakban, gyors fertőtlenítéshez. Gyorsan, és teljes mértékben oldódik, pH semleges.

 

A gyorsaklór használata

 

Az oldat készítésénél mindig először a vizet töltjük az arra alkalmas edénybe, majd ezután az oldatot a medencébe. A medence szélén haladva egyenletesen öntjük a medencébe. Ne adagoljuk közvetlenül a medencébe, mert kifakítja a burkolat színét! Ne feledjük, a használat befejeztével az edény öblítés sem elhanyagolható munkafázis.

 

A gyorsaklór alkalmazása:

 

Első alkalommal a medence feltöltésekor 10 m3 vízhez 60-100 g-ot, folyamatos klórozásnál 10 m3 vízhez 3-6 naponta kb. 35 g-ot számítunk az oldat elkészítésénél. Ismét hangsúlyozzuk: először a vizet töltjük a port tartalmazó, oldatkészítésre kijelölt edénybe, majd az oldatot a medencébe. Bármilyen vízmennyiség esetén használható, az alapmennyiséget a vízmennyiségnek megfelelően kell növelni vagy csökkenteni. Ez ilyen egyszerű!

 

Stabilizált szilárd klórgranulátum 56%-os aktív klórtartalommal

 

Gyorsan és melléktermék nélkül oldódik, ellenáll a napfény és a hő hatására fellépő bomlásnak. Ez a klórgranulátum 56 aktív klórtartalommal rendelkezik, azaz 56%-os aktív klórtartalom jellemzi. Hatóanyaga nátrium diklórizocianurát. 

 

Az ideális klórtartalom

 

A kórokozók elszaporodása és a nem megfelelően beállított pH érték miatt kialakuló szemirritáció elkerülése érdekében szem előtt kell tartani, hogy az ideális ph érték a 7,2-7,6 közötti tartományban van. Ez 0,6-1,0 mg/liter klórtartalom tömegmennyiséget jelent. Az ideális klórszint beállítása után a további klóradagolás tablettával célszerű! Az ideális vízkémiai paraméterek beállításához vízelemző szükséges!  

 

Figyelmeztető mondatok:

H302 - Lenyelve ártalmas.

H319 - Súlyos szemirritációt okoz.

H335 - Légúti irritációt okozhat.

H410 - Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

EUH 031 - Savval érintkezve mérgező gázok képződnek.

EUH 206 - Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel.

Az óvintézkedésre vonatkozó mondatok:

P261 - Kerülje a por belélegzését.

P280 - Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező.

P305 + P351 + P338 – Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Ezt követően az öblítés folytatása szükséges.

P301 + P312 – Lenyelés, szembe kerülés esetén, vagy rosszullét esetén azonnal forduljon Toxikológiai Központhoz vagy orvoshoz.

P405 - Elzárva tárolandó.

P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként az országos előírásoknak megfelelően.

Figyelem! Kizárólag feloldva alkalmazható, soha ne adagoljuk közvetlenül!

 

VasMűszakiBolt.hu – Van benne anyag!

 

A gyorsan és melléktermék nélkül oldódó gyorsaklór már megvan, de kellene még néhány dolog az önfeledt medencézéshez? Nézzen szét nálunk, mert egy csomó remek ajánlattal várjuk. Tudta például, hogy fólia ragasztó készletet is kínálunk? Nem?! Akkor most szólunk!

Amennyiben kérdése maradt, keressen minket emailben vagy telefonon. Ügyfélszolgálatos munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

 #nátrium diklór izocianurát 97,5 #ideális ph érték 7,2 7,6 #1,0 mg l ideális #oldatot a medence szélén #vizet töltjük az edénybe 35 g ot adunk szilárd klórgranulátum 56 aktív klórtartalommal #napfény és hő hatására ideális klórtartalom 0,6 1,0 mg l ideális ph érték


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
4 513 Ft/darab
3 553,54 Ft+áfa/darab
4 325 Ft/darab
3 405,51 Ft+áfa/darab
3 634,99 Ft/darab
2 862,2 Ft+áfa/darab
5 010 Ft/darab
3 944,88 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
115 darab
Cikkszám
vmb_04847
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!