Tartaklór

40 darab
Tartaklór
Tartaklór
Tartaklór
Tartaklór

Medencevíz fertőtlenítőszer! Pontaqua Tartaklór medence vegyszer 1 kg-os, 5 db-os kiszerelésben. Semleges kémhatása miatt alkalmas minden vízkeménységű vízhez, ellenáll a nagyfénynek és a hőnek. 90%-os klórtartalmának köszönhetően hatékony fertőtlenítőszer. Próbálja ki Ön is!

Várható kiszállítás :
2024.05.30
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
4 325 Ft/darab
3 405,51 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

200g-os, lassan oldódó, 90%-os aktív klórtartalommal rendelkező tabletták.

 

Tartaklór - Semleges kémhatású, minden vízkeménységhez alkalmazható tabletta

 

Végre itt a nyár, a medencés szezon! És Ön pontosan tudja, mire van szüksége – jól jönne egy megbízható, hatékony tabletta úszó vegyszeradagolóba! A megoldás a tartaklór lassan oldódó tabletta lehet – a részletekért olvasson tovább!

 

Tartaklór - a biztonságos medencés szezonért

 

A tartaklór egy olyan klórtartalommal rendelkező hasznos vegyszer, amit uszodavíz fertőtlenítésére használunk. Ez a remek termék az uszodavíz tisztaságát védi a baktériumok és gombák ellen. Az 5 db-os kiszerelésben kapható tabletta lassan oldódik fel a vízben, és minden vízkeménységhez alkalmas. Az ideális klórtartalom 0,6-1,0 és az ideális pH-érték 7,2-7,7.

 Figyelem! A vízkémiai paraméterek beállításához vízelemző szükséges.

 

200 g-os lassan oldódó tabletták

 

A megfelelő hatás eléréséhez a tartaklórt a vegyszeradagolóba vagy szkimmerbe kell helyezni. Soha ne dobjuk a tablettát közvetlenül a medencébe, mert kifakítja a burkolat színét. A tartaklór 1kg (5 tabletta), vagy 200 g-os lassan oldódó tablettában kapható, amely 90%-os aktív klórtartalommal rendelkezik. A vegyszeradagolóba vagy úszóba 1-3 tabletta elhelyezése javasolt hetente 10 m3 vízhez az ideális klórszint beállítását követően. Nagyobb vízmennyiséghez is használható, ebben az esetben arányosan több tablettát használjon!

 

Figyelmeztető mondatok

 

H272: Fokozhatja a tűz intenzitását; oxidáló hatású. H302: Lenyelve ártalmas. H319: Súlyos szemirritációt okoz. H335: Légúti irritációt okozhat. H410: Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. EUH031: Savval érintkezve mérgező gázok képződnek. EUH206: Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel.

 

Az óvintézkedésre vonatkozó mondatok

 

P261: Kerülje a por belégzését. P280: Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P301+P312: LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. P305+P351+P338: Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P405: Elzárva tárolandó. P501: A tartalom/edény elhelyezése hulladékként az országos előírásoknak megfelelően. 

Hatóanyag: Triklórizocianursav 99%.

100 g termék biocid anyag tartalma 99 g.

 

VasMűszakiBolt.hu – Van benne anyag!

 

 Kellene még pár holmi a medencézéshez? Kínálatunkban elérhető az úszó vegyszeradagoló és sok más hasznos termék, például a gyors segítséget jelentő gyorsaklór tabletta is. Böngésszen termékeink között, válassza ki a szükséges árucikkeket és adja le rendelését még ma!

 

További információk szükségesek?

 

A termékekkel vagy a kiszállítással kapcsolatos kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal! Profi ügyfélszolgálatos munkatársaink munkanapokon 8-16 óra között készséggel felelnek kérdéseidre. Küldjön egy emailt a webshop@vasmuszakibolt.hu címre avagy hívja a +36-70/779 4000-es telefonszámot!

#tartaklór lassan oldódó 200 g os klórtabletta #klórtartalom 0,6 1,0 mg l ideális ph érték 7,2 7,6 #lassan oldódó tabletták 90 aktív klórtartalommal #stabilizált ellenáll a napfény és hő hatásának #3 tabletta úszó vegyszeradagolóba #klórszint beállítását követően 10

----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
3 634,99 Ft/darab
2 862,2 Ft+áfa/darab
5 010 Ft/darab
3 944,88 Ft+áfa/darab
4 325 Ft/darab
3 405,51 Ft+áfa/darab
5 104 Ft/darab
4 018,9 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
40 darab
Cikkszám
vmb_04846
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!