Tisztaklór

42 darab
Tisztaklór
Tisztaklór
Tisztaklór
Tisztaklór

Fertőtlenítés mesterfokon! Válassza a Pontaqua tisztaklór medence vegyszert! Az 20g-os, lassan oldódó, 90%-os aktív klórtartalommal rendelkező tabletták elvégzik a feladatot, amennyiben szeretné fertőtleníteni, illetve tisztán tartani otthoni medencéjét. Másra is szüksége van? Nézzen szét az oldalunkon és adja le rendelését online, mi pedig a lehető leghamarabb kiszállítjuk Önnek.

Várható kiszállítás :
2024.04.25
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
5 010 Ft/darab
3 944,88 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Tisztaklór - 20g-os, lassan oldódó tabletták,  90%-os aktív klórtartalommal

 

A nyár sztárja lehet a Pontaqua tisztaklór 50 darabos kiszerelésű fertőtlenítő tabletta. A medence vizében jelenlevő mikroorganizmusokat egyszerűen és a lehető leggyorsabban pusztíthatja el az általunk kínált tisztaklór tablettával. A tablettákat az úszó vegyszeradagolóba vagy szkimmerbe kell helyezni, így megőrizheti az uszodavíz tisztaságát.

Amennyiben éppen ilyen klórozószert keres, akkor jó helyen jár!

 

Az ideális pH érték

 

Tudja mi a medencevíz ideális ph értéke? Segítünk! A 7,2 – 7,6 eső érték a megfelelő, legelső alkalommal erre az értékre szükséges a klórszint beállítását elvégezni. Az ideális szabadklór tartalom értéke 0,6 -1,0 mg/liter.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy 10 m3 vízhez 3-5 tablettát adunk, így érhetjük el ezt az értéket. Majd a későbbiek folyamán a vízhez 4-6 naponta 2-3 tabletta az ajánlott adagolás. A tabletta szükséges mennyisége függ az időjárástól és a ph értéktől.

A vízkémiai paraméterek beállításához vízelemző szükséges.

 

Szuper tabletták a dobozban

 

A tabletták 90 %-os aktív klórtartalommal rendelkeznek, lassan oldódó hatásuknak köszönhetően egyenletesen fejtik ki a hatásukat. A tisztaklór minden vízmennyiséghez alkalmas medence vegyszer, így nagyobb súlyú medence tisztán tartására is kiváló lehet. A ténylegesen szükséges vegyszermennyiséget a 10 m3-hez ajánlott mennyiségből számolhatjuk ki.

Jó tanács: soha ne dobjuk a tablettát a medencébe, mert kifakítja a burkolat színét! A klórszint beállítását követően 3 tabletta az úszó vegyszeradagolóba vagy a szkimmer kosárba helyezve hosszú ideig fejti ki jótékony hatását. Semleges kémhatású, minden vízkeménységhez alkalmazható anyag!

 

Medence fertőtlenítő tabletta - 1 kg kiszerelés

 

A tisztaklór lassan oldódó, stabilizált fertőtlenítőszer, amely ellenáll a napfény és a hő hatásának. Az 50 db-os kiszerelésű medence vegyszer doboza 20 g-ostablettákat tartalmaz, így nem csupán egy alkalommal használhatja, hanem a szezon alatt akár folyamatosan is!

 

Figyelmeztető mondatok:

H272 - Fokozhatja a tűz intenzitását; oxidáló hatású.

H302 - Lenyelve ártalmas.

H319 - Súlyos szemirritációt okoz.

H335 - Légúti irritációt okozhat.

H410 - Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

EUH 031 Savval érintkezve mérgező gázok képződnek.

EUH 206 - Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel.  

Az óvintézkedésre vonatkozó mondatok:

P261 – Kerülje a por belégzését.

P280 – Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező.

P305 + P351 + P338 Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.

 P301 + P312 – LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.

P405 - Elzárva tárolandó. P501 - A tartalom/edény elhelyezése hulladékként az országos előírásoknak megfelelően.

Tartalom: triklórizocianursav 99%

100 g termék biocid anyag tartalma 99 g.

 

Minden, ami a barkácsoláshoz szükséges

 

Megunta a könyvespolc helyét, szeretné egy másik falra rögzíteni, de nincs otthon kőzet fúrószár? Nem csupán a tisztítóvegyszert szerezheti be nálunk, ha más barkácsolási kellékeket szeretne vásárolni, akkor írja be a termék pontos nevét az árukeresőbe vagy keresse a kategóriák között.

Segítséget szeretne kérni, mert elakadt a rendelésben? Talán nem jól adta le a rendelést? Írjon egy e mailt a webshop@vasmuszakibolt.hu címre, vagy telefonáljon a +36-70/779-4000-es telefonszámra. Kollégáink állnak rendelkezésére, mindenbe segítenek!

#ideális klórtartalom 0,6 1,0 mg liter ideális ph érték 7,2 7,6 #20 g os lassan oldódó tabletták 90 aktív klórtartalommal stabilizált ellenáll a napfény és hő hatásának #klórszint beállítását követően 10 m folyamatos klórozásnál 10 m #a medencevíz tisztaságát védi a baktériumok gombák ellen

----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
5 010 Ft/darab
3 944,88 Ft+áfa/darab
5 104 Ft/darab
4 018,9 Ft+áfa/darab
4 325 Ft/darab
3 405,51 Ft+áfa/darab
4 513 Ft/darab
3 553,54 Ft+áfa/darab
Adatok
Vissza a főkategóriához
készlet
42 darab
Cikkszám
vmb_04845
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!