Blog

Ponthegesztett hálókkal a házi kedvencek védelméért

Ponthegesztett hálókkal a házi kedvencek védelméért

A ponthegesztett hálók, ismertebb nevükön madárhálók számos előnnyel bírnak, amiket minden kisállattartónak tudnia kell. A madárhálókat azért is szeretik, mert viszonylag egyszerűen méretre szabhatók, így bárhova és bármekkora méretben telepíthetők az egyedi igényeknek megfelelően. Kisállat kifutó, kennel, röpde vagy kalitka? Bármelyiket elkészíthetjük belőle!
Mutatjuk, mi mindenre használhatja! 

A ponthegesztett hálók, ismertebb nevükön madárhálók számos előnnyel bírnak, amiket minden kisállattartónak tudnia kell. 

A klasszikus dróthálókkal szemben a ponthegesztett hálók stabilabbnak és merevebbnek mondhatók. Ez a hegesztésnek köszönhető, és annak, hogy a telepítéskor szigorúan csak lábazatra építhetők. Többféle lyukelosztással szerezhetők be, ezért mindenki olyan típust választhat a kínálatból, ami akár 100%-os biztonságot is nyújthat a kisállatoknak (nem tudnak elszökni, és nem éri őket semmiféle támadás).

A madárhálókat azért is szeretik, mert viszonylag egyszerűen méretre szabhatók, így bárhova és bármekkora méretben telepíthetők az egyedi igényeknek megfelelően. Ha a későbbiekben áttelepítenénk a meglévő kifutót vagy kibővítenénk, esetleg lebontanánk, akkor erre is lehetőség van. Nemcsak szétszedhetők és bővíthetők, de olyan alapanyagból készülnek, amit újra is lehet hasznosítani.


Kiknek ajánljuk a ponthegesztett hálókat?


Azoknak, akiknek baromfiudvaruk van, és szeretnének kellő védelmet nyújtani az ott lévő állatoknak. Egy erős és tartós madárhálóval nemcsak azt előzhetik meg, hogy a tyúkok, a kacsák vagy a libák elkószáljanak, hanem azt is, hogy a ragadozók távol maradjanak.

Az egyéb kisebb testű állatoknak szintén létrehozható úgynevezett futtató vagy röpde is ponthegesztett hálóból. Gondolunk itt a nyulakra, a kutyákra és a különböző díszmadarakra is. A háló akár futtatóként, akár röpdeként funkcionál, kellő mozgásteret ad, de mellette biztonságossá is teszi az állatok kint tartózkodását.

Akik imádnak kertészkedni, veteményezni, és a portájukat rendben tartani, azok a ponthegesztett hálókat térelválasztóként vagy ún. „védelmi falként” is használhatják. Ha a háziállatoknak és a rágcsálóknak kívül tágasabb, akkor érdemes kipróbálni.

 

Tippek a ponthegesztett háló telepítéséhez


Ha madárhálót telepítünk, fontos, hogy a környezetet felkészítsük rá. Kizárólag egyenes talajon fixálható, amin a lábazat biztosan állhat. Kerüljük az egyenetlen és a süllyedő talajra való telepítést! Ha mi magunk vágjuk méretre a madárhálót, akkor nem árt beszereznünk egy lemezvágó ollót is, aminek segítségével könnyebben és gyorsabban szabhatunk. Ha munka közben a kezünk védelmére is odafigyelnénk, akkor egy vágásbiztos kesztyűt is beszerezhetünk.


Vásárlás a webshopunkban


Kétféleképpen rendelhet tőlünk ponthegesztett hálót. Vehet komplett tekercseket, melyeket 25 méteres kiszerelésben kínálunk, és lehetőség van méterre vágva is rendelni. Ponthegesztett hálóink négyféle rácsozattal megvásárolhatók kedvező szállítási költségek mellett. Esetenként díjmentesen is szállítunk.

Rendeljen tőlünk most!

A Facebook és az Instagram oldalunkon nyomon követheti az aktuális kedvezményeinket. Kövessen minket, és vásároljon még olcsóbban a webshopunkban!

2 darab
4 067 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
3 tekercs
40 504 Ft
Egységár: 1 620,16 Ft/méter
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
rendelhető, beszerzés alatt
3 937 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
2 tekercs
59 753 Ft
Egységár: 2 390,12 Ft/méter
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
rendelhető, beszerzés alatt
39 659 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
1 tekercs
88 212 Ft
Egységár: 3 528,48 Ft/méter
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek
rendelhető, beszerzés alatt
6 975,01 Ft
Talicskába
Talicskába
Részletek
Részletek