Biotoll rágcsálóírtó pép 150g

13 darab
Biotoll rágcsálóírtó pép 150g

Rágcsálóknak igazi haláli csemege! Erősen vonzza az egereket, patkányokat és további kis-, és nagytestű rágcsálókat. 

Várható kiszállítás :
2024.05.29
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
1 111 Ft/darab
874,8 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

 

Kínáltaunkban több változatát találhatja meg rágcsáló csapdáinknak és fogóinkat, de amennyiben inkább a belsőleg ható szerekre esküszik, úgy jó helyen jár.

 

Fresh bait rágcsálóírtó pép

A Biotoll ratimol hozzáadott olajat és zsíradékot tartalmaz, így lassabban szárad ki, mint más hasonló termékek és a kártevőknek tovább zamatosan vonzó marad.
Éppen emiatt a könnyen fogyasztható formula miatt erősen vonzza az egereket, pockokat, patkányokat és egyéb rágcsálókat.

A rágcsálóírtó összetevőt gondosan válogatták össze, hogy az ellenállhatatlan legyen, ha a kihelyezést követő néhány napig nem eszik meg az állatok teljesen akkor sem oxidálódik a stabilizáló adalékanyagoknak köszönhetően.

Zárt, felnyitás ellen védett etetőállomásban alkalmazandó csalétek

A hagyományos fogóknak és csapdáknak megvan az a hátránya, hogy az állat nem az abba kihelyezett csalétket, hanem továbbra is a természetben egyébként is megtalálható eleséget részesíti előnyben, ez a Biotoll Ratimor pépnél nem lesz opció számára.

A pép nem fejti ki egyből hatását, de a késleltetéssel még jobb az eredmény, hiszen nem látják az egyedek egymást elhullani, így többen is lakmározhatnak a pépből, amire az életét veszti.
A gyerekek és felnőttek védelme érdekében olyan keserű anyagot tartalmaz, ami véletlen kóstolása esetén megelőzi a fogyasztást.

 

A pép adagolása


Adagolása patkányok esetén, beltéren és kültéren egyaránt 10-60 g pép etetőállomásonként. Amennyiben több etetőállomásra van szükség, úgy két egység között legalább 10 méternek, nagymértékű ártalom esetén 5 méternek kell lennie. Az etetőállomásokat csapadéktól és talajvíztől védett helyen kell kihelyezni.
A kezelés kezdetét követően az etetőállomásokat 5-7 nap után kell először ellenőrizni, ezt követően pedig legalább hetente. A víz által megrongált vagy elszennyeződött csalétkeket minden esetben cseréljük ki.

 

Patkányméreg, egérméreg kiszerelése: 150 gramm


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
381 Ft/darab
300 Ft+áfa/darab
1 111 Ft/darab
874,8 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
13 darab
Cikkszám
vmb_04963
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!