Egérfogó kosaras

4 darab
Egérfogó kosaras
Egérfogó kosaras
Egérfogó kosaras
Egérfogó kosaras
Egérfogó kosaras
Egérfogó kosaras

Ha vegyszer nélkül és élve szeretné csapdába ejteni a ház körül megjelenő egereket és kisebb rágcsálókat, válassza fémkosaras, horganyzott egérfogónkat.

Várható kiszállítás :
2023.11.30
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
1 827 Ft/darab
1 438,58 Ft+áfa/darab
darab
darab
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről

Hétköznapokon 8:30-15:30 között

Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

 

Humánus egérfogó

Fém kosaras egérfogónkat használhatja kültéren és beltéren egyaránt, időtálló, fém horganyzott kivitele biztosítja a csapda hatékonyságát.
Ha vegyszermentesen és élve szeretné elfogni a ház körül megjelenő apró rágcsálókat, egereket, akkor ez lehet a legjobb választás.

Hogyan működik a kosaras egérfogó?

Az elkapni kívánt állatok a kosár tetején lévő nyíláson keresztül tudnak bebújni, menekülésük azonban nem, vagy csak nagy nehézségek árán lehetséges.
Kijutni az esetek nagy részében nem fognak tudni a kosárból, mivel a bejárat úgy van kialakítva, hogy a fém szövetrács kifelé szúró hatást fejt ki.

A csalétket a kosárba a forgatható reteszen keresztül tudjuk behelyezni.
Válasszunk olyan eledelt, amelyet az egér szeret vagy vonzó számára, mint például a dió, szalonna vagy sajt, de megtöltheti Biotoll rágcsálóírtó péppel is, ez esetben a csapdából kikerülő állatok maguktól és életüket vesztik. 
Az így megfogott egereket a kosár alján kialakított zárszerkezeten keresztül lehet kiengedni a varsás élvefogó csapdából.

A varsás élvefogó csapda előnyei

-irtószermentes
-kedvező ár
-könnyen ellenőrizhető

Az egerek eltávolításához védőkesztyűt használunk minden esetben!

Egérfogó kosaras magassága: 80 mm (8 cm)
Egérfogó kosaras átmérője: 120 mm (12 cm)


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
1 827 Ft/darab
1 438,58 Ft+áfa/darab
402,01 Ft/darab
316,54 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
4 darab
Cikkszám
vmb_03891
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2022.03.10 11:43
 - Hajnalka Szeidermann
Remek nem lehet kapni boltban miért??? Előnyök: - Hátrányok: -