Egérfogó műanyag (2 darab)

0 pár
Egérfogó műanyag (2 darab)

Pár másodperc alatt üzembe helyezhető hatékony és higiénikus műanyag egérfogó, egerek és egyéb kisebb termetű rágcsálók elfogására.

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
567,99 Ft/pár
447,24 Ft+áfa/pár
ELFOGYOTT
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A házi egerek az emberek után a legnagyobb számban előforduló emlősök a Földön. Minden olyan helyen előfordulnak, ahol számukra fogyasztható eledelt találnak maguknak. Sajnos ezek a helyszínek nagy számban egybeesnek lakásainkkal, raktárainkkal és egyéb tárolóhelyiségeinkkel.

Éjszakai életük, fürgeségük és lopakodóképességük miatt elfogásuk és kiirtásuk nagy nehézségekbe ütközhet. Az egérfogás módszereit mindenki saját igényei és preferenciái alapján választhatja ki, jelenleg már több élvefogó, méreg és csapda közül lehet választani.

A hagyományos egérfogók kedvelőinek tökéletes választás egérfogó szettünk, amely két darab műanyag etető kanalas hagyományos egérfogó tartalmaz.

 

Az egércsapda felállítása

A 2 darabos kiszerelésben kapható műanyag NEM élvefogó kisrágcsáló csapda nagyon hatékony és diszkrét. A csapózárat a hagyományos egérfogókhoz hasonlóan kell alkalmazni és akár egy kézzel is élesíthető. A csalétket a belső nyelv formára kell helyezni és rögzíteni.

Védekezzen hatékonyan a patkányok és egerek ellen rágcsáló bejutást gátló termékeinkkel is és rendelje házhoz!


Kiszerelés: 2 db/csomag


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
1 094 Ft/darab
861,42 Ft+áfa/darab
376 Ft/darab
296,06 Ft+áfa/darab
331 Ft/darab
260,63 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
0 pár
Cikkszám
vmb_04035
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2023.10.29 14:07
 - Szedlacsek Ferenc
Korrekt bolt. Előnyök: Rendben van a termék. Hátrányok: Nincs.
2023.09.19 16:25
 - Tamás Károly
Az üzlet gyors, pontos, megbízható. Előnyök: A termék jó minőségű, tartós, egyszerűen kezelhető és teszi a dolgát. Hátrányok: Nincs