Egér méreg tartó doboz (egéretető)

0 darab
Egér méreg tartó doboz (egéretető)
Egér méreg tartó doboz (egéretető)
Egér méreg tartó doboz (egéretető)
Egér méreg tartó doboz (egéretető)
Egér méreg tartó doboz (egéretető)
Egér méreg tartó doboz (egéretető)

Bizony, bárhol könnyen megeshet, hogy megjelennek az egerek, de különösen igaz ez olyan helyeken, ahogy gazdálkodás folyik. Több módszer közül választhatunk, hogyan szeretnénk megszabadulni tőlük, az egyik a méreg használata, amit viszont célszerű biztonságos módon alkalmazni. Erre való az egérméregtartó-doboz. Adja le rendelését online!

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Különleges szállítási mód :
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
335 Ft/darab
263,78 Ft+áfa/darab
ELFOGYOTT
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kulccsal zárható egérméreg csalétek láda, amellyel biztonságosan irthatja ki a ház körüli egereket és egyéb kisebb testű rágcsálókat.

 

Egérméreg tartó doboz

A házi egerek a lakóházak közvetlen környezetében, a haszonállatok mellett, a raktárakban, boltokban, pincékben és padlásokon szinte mindig megtalálhatóak. Megakadályozásukra jól fel kell készülnünk, mind behatolás gátló eszközökkel, mind a már bejutott egyedek számának csökkentésére és akár végleges kiirtására alkalmas eszközökkel.

Ezek a kis rágcsálók minden helyet megtalálnak, ahol bejuthatnak az életünkbe és nagy károkat okozhatnak élettereinkben, ingóságainkban.

Amennyiben a fizikailag, egyből pusztító csapdákat nem részesítjük előnyben, úgy javasolt egéretető ládák beszerzése. A csalétek tartó dobozok leghasznosabb tulajdonsága, hogy biztonságosak, emberek és háziállatok számára nem hozzáférhető a bennük elhelyezett méreg. Másik nagy előnye, hogy egyszerre nem csak egy egér vagy egyéb kisebb testű rágcsáló tudja elfogyasztani a méreget, így akár gyorsabb populáció csökkentést is elérhetünk velük.

Zárható UV-álló egérláda

A csalit, tehát a mérget úgy tudjuk behelyezni, hogy a ládához járó kulccsal kinyitjuk a méregtartó tetejét, ezt követően pedig egyszerűen összecsukjuk, majd visszazárjuk és ellenőrizzük a megfelelő illeszkedést.

UV álló műanyag anyagának köszönhetően kültéren is biztonsággal használható.


Egéretető láda mérete: 13 x 10 x 5 cm


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
1 111 Ft/darab
874,8 Ft+áfa/darab
654 Ft/darab
514,96 Ft+áfa/darab
381 Ft/darab
300 Ft+áfa/darab
2 339 Ft/darab
1 841,73 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
0 darab
Cikkszám
vmb_03892
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2023.09.19 16:27
 - Tamás Károly
Jól felszerelt üzlet, mindenkinek ajánlom. Előnyök: Egyszerűen kihelyezhető, nem foglal nagy helyet, jó minőségű termék. Hátrányok: Nincs