Egérfogó ragasztó

0 darab
Egérfogó ragasztó

Ha olyan irtószermentes ragasztót keres, amellyel egereket és mászó rovarokat, hangyákat vagy akár csótányokat is csapdába ejthet, úgy Biostop egérfogó ragasztónk a legjobb választás!

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
775 Ft/darab
610,24 Ft+áfa/darab
ELFOGYOTT
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

 

Biostop egérfogó ragasztó


Kizárólag zárt térben alkalmazza úgy, hogy gyerekek és elfogni nem kívánt állatok (pl. papagáj, macska, kutya) ne férhessenek a ragasztós felülethez vagy a megfogott egérhez.

Kizárólag zárt térben alkalmazza úgy, hogy gyerekek és elfogni nem kívánt állatok (pl. papagáj, macska, kutya) ne férhessenek a ragasztós felülethez vagy a megfogott egérhez.

Legalább 24 óránként ellenőrizze a ragasztós felületet és amennyiben élő egeret talál benne, azt a lehető leggyorsabban, kíméletes módon pusztítsa el.
Az elpusztított rágcsálót vagy rovart a ragasztós alátéttel együtt helyezze műanyag zacskóba és lezárást követően a háztartási kommunális szemetesbe tehető.

Ragasztós egérfogó

Az egérfogó csapda ragasztó nagy előnye, hogy irtószereket nem tartalmaz, így nem mérgező sem állatra, sem emberre, de ettől függetlenül kerülni kell az anyag szembe jutását vagy kézzel való érintését.

Színtelen és szagtalan, így az elfogni kívánt állatokat nem befolyásolja, nem kelt bennük félelmet.
Minősége sem vízzel sem egyéb nedvességgel való érintkezés hatására sem romlik.

Mit tegyünk, ha mégis olyan felültre kerül, ahonnan el szeretnénk vagy el kell távolítani?
Egérfogó ragasztó eltávolítása

A ragasztó nem mérgező, nem gyúlékony, színtelen, szagtalan. Minősége víz és nedvesség hatására sem romlik. Szükség esetén sebbenzinnel eltávolítható.

Az egérfogás módszereit mindenki maga választhatja meg, tekintse meg rágcsálók elleni védelemhez ajánlott termékeinket és rendeljen házhozszállítással vagy a legközelebbi csomagpontra!

Kiszerelés: 135 g


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
1 341,01 Ft/darab
1 055,91 Ft+áfa/darab
468 Ft/darab
368,5 Ft+áfa/darab
402,01 Ft/darab
316,54 Ft+áfa/darab
Adatok
Vissza a főkategóriához
készlet
0 darab
Cikkszám
vmb_00648
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!