Raktárkisöprés

RAKTÁRKISÖPRÉS OKTÓBER 6-IG!

Mit venne? Füstcsövet vagy egérfogót? Szúnyoghálót vagy csavart? Most TÉNYLEG MINDEN termékre vonatkozik a 20% kedvezmény, kizárólag a készlet erejéig! Az akió október 6-ig tart!

Raktáruk elköltözik a napokban egy MÉG nagyobb helyre, hogy MÉG több áruval, MÉG nagyobb választékkal, MÉG gyorsabban és MÉG professzionálisabban szolgálhassuk ki Önöket, a vásárlóinkat!

Cégünk növekedése azoknak is nagy mértékben köszönhető, akik velünk dolgoztak, tőlünk rendeltek az elmúlt években, éppen ezért szeretnénk kedveskedni nekik egy HATALMAS RAKTÁRKISÖPRÉSSEL!

A RAKTÁRKISÖPRÉS keretein belül

  • 20% kedvezménnyel vásárolhat meg minden terméket KIZÁRÓLAG a készlet erejéig
  • a kedvezmény igénybevételéhez NEM szükséges sem kuponkód, sem speciális beállítás
  • a vásárlás folyamata nem változik
  • a kifizetés megtehető előre utalással, banki átutalással vagy utánvéttel is

Mit jelent, hogy a ,,készlet erejéig"?

Termékeinkből csak bizonyos darabszám áll rendelkezésre raktárunkban. Mivel a raktárkisöpréssel a könnyebb költözést is segítjük saját magunk számára, így ebben az időszakban további termékeket nem tudunk értékesíteni, csak amely már megtalálható webáruházunk polcain. 
Oldalunkon az akció időtartama alatt csak és kizárólag a raktáron lévő termékeket lehetséges megvásárolni! Ezt a termék neve mellett zölden világító pipa jelöli. 

A kiválasztott, elérhető termékek talicskába helyezését követően meg is rendelheti a szokásos módon csomagját!
Amennyiben egyes termékekből nem 1-1 darabot szeretne vásárolni, úgy a darabszámnál rendszerünk jelezni fogja a maximum megvásárolható mennyiséget.

Amennyiben a vásárláshoz további segítségre van szüksége, KATTINTSON IDE, vagy keressen minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken! 

Többre van szüksége, mint amennyi rendelkezésünkre áll? Olyan kiegészítőt, eszközt, szerszámot szeretne vásárolni, amely nem található meg készleten? Akkor kattintson a www.mentool.hu oldalra és adja le a maradék termékre megrendelését ott!