Patkányfogó műanyag

0 darab
Patkányfogó műanyag
Patkányfogó műanyag
Patkányfogó műanyag
Patkányfogó műanyag

Kül-, és beltéren használható klasszikus, nagy méretű, műanyag csapda patkányok elfogására. Erős csappantyú, fogazott perem, csalétek-elhelyező kanál.

Rendeléstől számított beérkezési idő :
0-6 munkanap
Online ár:Az ár kizárólag webáruházunkban leadott megrendelés esetén érvényes!
677 Ft/darab
533,07 Ft+áfa/darab
ELFOGYOTT
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről

Hétköznapokon 8:30-15:30 között

Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

 

Patkányfogó csapda


Létezik még olyan ember, aki nem találkozott patkánnyal?
Aki kertes házban lakik, biztos, hogy volt már kéretlen vendége, de családi házak, társasházak, közösségi épületek és irodák környékén is felütheti fejét a rágcsáló szaporulat.

A patkányok hatékony elkapására kültéren és beltéren is az egyik legegyszerűbb módszer a patkányfogó csapdák kihelyezése.

A patkányfogó csapda leghatékonyabb kihelyezése

A fekete műanyagból készült nagy méretű csapdát nyaktilós-csappantyúval láttál el, az elfogó részen körben pedig fogazott peremmel van kiegészítve. Ha felnyitotta a csappantyút, akkor tolja addig, ameddig a rögzítő pöcök be nem akad, majd helyezze a csapdát a padlóra és kellő körültekintéssel tegye a csalétket a kanálra. A szerkezet akkor csukódik össze, amikor a kanálon lévő csalétket megeszi vagy megmozdítja a kártevő.

A csapda az erre a célra szolgáló két furattal rögzíthető is a talajhoz, így az elfogott állat nem tudja elvonszolni a kihelyezési pontról.

Elhelyezését javasolt a falhoz közel tervezni, ugyanis a patkányok ott közlekednek legtöbbször, így a patkánycsapda hatásos ellenszere a nem kívánt rágcsálóknak.


Az elhullott rágcsálót minden esetben védőkesztyűvel távolítsuk el a csapdából.


A patkányok, egerek és egyéb kártevők elleni védekezéshez, megelőzéshez válassza hálóinkat és drótjainkat!

A műanyag patkányfogó mérete: 13,7 cm x  7,5 cm (137 mm x 75mm)


----
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak a döntés és a vásárlás megkönnyítése érdekében. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben fontos Önnek, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelése leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Hasonló termékek
2 807 Ft/darab
2 210,24 Ft+áfa/darab
10 977,99 Ft/darab
8 644,09 Ft+áfa/darab
Adatok
készlet
0 darab
Cikkszám
vmb_05113
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2023.10.25 13:53
 - Juhász Sándor
JÓL MÜKÖDIK. Előnyök: - Hátrányok: -
2022.12.04 10:50
 - Horváth Tibor
A termék nagyon jó szolgálatot teljesít a rágcsálókkal való "harcban".
Könnyen kezelhető.
Előnyök: Könnyű kezelhetőség Hátrányok: -
2021.03.27 18:54
 - Földi Mihály
Nagyon jó ár, gyors szállítás, ajánlom mindenkinek. A terméket még csak ma sikerült kiraknom, remélem hamarosan "fogás" is lesz. Nekem új ez a műanyag megoldás, a minősége nagyon jónak tűnik. Előnyök: Egyszerű használat Hátrányok: nincs